IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Termeni si conditii


Date firma
- Site-ul www.antiefractie.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC HORACE MEDIA SRL
- Email de contact: office@horacemedia.ro
- Telefon de contact: 031-425 68 83 / 0729 308 090 / 0729 308 032 / 0729 308 031
 

I. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest SITE, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator” sau „User”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care SC HORACE MEDIA SRL le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site va rugam sa nu utilizati acest site.
 

1. Generalitati

SITE-ul pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu de comercialziare produse (seifuri, case de bani etc.), controlat de SC HORACE MEDIA SRL, care consta in servicii de informare, continut si posibilitatea de efectuare a tranzactiilor online facilitate de SC HORACE MEDIA SRL.
 
Acest Acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii SITE-ului de catre User. Folosind acest SITE (in alte scopuri decat sa citeasca acest Acord pentru prima oara), Utilizatorul este de acord sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui Site este rezervat personal Utilizatorului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, desi internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet si sunt in afara puterii SC HORACE MEDIA SRL , iar SC HORACE MEDIA SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe internet. Desi obiectivul SC HORACE MEDIA SRL este sa faca SITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Internet Corp SRL, accesul la SITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.
 
SC HORACE MEDIA SRL are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a SITE-ului, incluzand – fara sa se limita la, continutul, orele in care SITE-ul este accesibil sau echipamentul tehnic (hardware si software) necesar pentru a accesa site-ul. In plus, SC HORACE MEDIA SRL poate intrerupe propagarea / vizibilitatea oricarei categorii, portiuni sau informatii, poate schimba sau elimina orice metoda de transmitere si poate schimba vitezele de transmitere a informatiei sau alte caracteristici ale semnalului de transmitere.
 
Prin prezenta, se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca veti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nimeni cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.
 

2. Modificarea Termenilor

SC HORACE MEDIA SRL  isi rezerva dreptul de a modifica, termina, anula oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau Acordul de Confidentialitate ale SITE-ului in functie de cum considera necesar sau cum doreste. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe. Daca SC HORACE MEDIA SRL  face modificari substantiale, va vom notifica prin email trimitand modificarile adreselor de email inregistrate o data cu contul dumneavoastra si / sau anuntand printr-un text in SITE modificarile aduse. Orice schimbari ale Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare cu putin timp inaintea trimiterii emailurilor catre utilizatorii inregistrati pe SITE sau inaintea postarii pe SITE a produselor cu modificarile aduse, atata vreme cat aceste modificari nu afecteaza produsele cumparate inainte de data in care au avut loc efectiv schimbarile. Aceste modificari vor intra in vigoare imediat pentru Utilizatorii noi ai SITE-ului si pentru orice produse cumparare de Utilizatorii noi. Va sugeram, deci, sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE de catre Utilizator dupa o astfel de notificare presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.
 

3. Echipament

Utilizatorul va fi responsabil pentru obtinerea si mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect. SC HORACE MEDIA SRL  nu va fi facuta responsabila pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii SITE-ului.
 

4. Conduita Utilizatorului

SITE-ul sau oricare dintre site-urile existente acum sau pe viitor incluse in SITE sau disponibile prin link-uri externe gasite pe SITE (denumite in continuare „Microsite-uri”) sunt proprietate privata. Utilizarea si toate procesele interactive desfasurate pe SITE si / sau pe Microsite-uri trebuie sa fie in concordanta cu acesti Termeni si Conditii. Desi suntem de acord si incurajam interactivitatea pe SITE-ul nostru, insistam si cerem tuturor Utilizatorilor nostri sa se abtina de la toate activitatile care au legatura cu acest SITE sau cu Microsite-urile, care au scopuri atinse altfel decat in mod legal. Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita care are ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul SC HORACE MEDIA SRL , obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii. Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a SC HORACE MEDIA SRL  incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca SITE-ul si / sau Microsite-urile este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE sau oricare dintre Microsite-uri pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului sau ale Microsite-urilor sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre SC HORACE MEDIA SRL .
Prevederile din articolul 4 se aplica in mod egal si exista pentru beneficiile SC HORACE MEDIA SRL , partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.
 

5. Copyright si Marci Inregistrate

Tot continutul prezent in SITE, incluzand Microsite-urile, este proprietatea exclusiva SC HORACE MEDIA SRL , sau este folosit cu permisiunea express a posesorului Marcii Inregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI FARA PERMISIUNEA IN SCRIS A SC HORACE MEDIA SRL  ESTE STRICT INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Userul poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata.
 
SITE-ul si oricare dintre Microsite-uri contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci inregistrate sau alte materiale inregistrate, incluzand, fara sa se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul SITE-ului este protejat de legea drepturilor de autor. SC HORACE MEDIA SRL  are dreptul sa selecteze, coordoneze, aranjeze si sa promoveze astfel de materiale. Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe in transferul sau vanzarea, sa creeze variante derivate ale, sau in orce fel sa exploateze continutul partial sau in totalitate. Utilizatorul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al Utilizatorului, ecat daca este specificat in mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul SC HORACE MEDIA SRL  sau acordul detinatorului drepturilor de autor. Daca copierea, redistribuirea sau publicarea materialului inregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asuma drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.
 

6. Politicile Dreptului De Autor

SC HORACE MEDIA SRL  isi rezerva dreptul sa inceteze acest acord cu oricare dintre Userii care incalca in mod repetat drepturile tertilor in cazul in care sunt primite reclamatii de la detinatorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora. Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri incalcand drepturile de autor, veti furniza SC HORACE MEDIA SRL  urmatoarele informatii:
 
    O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele Detinatorului Drepturilor de autor
    Identificarea si localizarea materialului din SITE sau oricare Microsite
    O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit in mod ilegal pe SITE
    Numele dumneavoastra si informatiile de contact (numar de telefon sau adresa de email)
    O declaratie prin care dumneavoastra confirmati ca informatii de la mai sus sunt corecte si ca, sub legea Codului Penal, sunteti detinatorul drepturilor de autor sau sunteti autorizat de acesta sa luati masuri pentru a proteja materialul propriu.
 
Aici sunt informatiile prin care puteti sa contactati unul din reprezentantii SC HORACE MEDIA SRL  pentru a depune o plangere legata de drepturi de autor
 
SC HORACE MEDIA SRL
office@horacemedia.ro
 

7. Renuntare la Garantie

USERUL ESTE DE ACORD IN MOD EXPRESS CA ORICE UTILIZARE A ACESTUI SITE SI A MICROSITE-URILOR SE FACE CU RISC ASUMAT DE CATRE USER. NICI SC HORACE MEDIA SRL , NICI PARTENERII SAU ORICARE DINTRE AGNAJATII, COMERCIANTII SAU TERTI AI SAI LA FEL CA SI ANGAJATII, MANAGERII LOR NU GARANTEAZA CA UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI SE VA FACE NEINTRERUPT FARA ERORI. NICI NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL
 
(i) REZULTATELE CARE PROVIN DIN UTILIZAREA ACESTURI SITE SAU A ORICARUIA DINTRE MICROSITE-URI SAU
(ii) ACURATETEA CONTINUTULUI SAU A ORICAREI INFORMATII, SERVICIU SAU PRODUSE PUSE LA DISPOZITIE PRIN ACEST SITE SAU PRIN MICROSITE-URILE SALE.
 
SITE-UL SI MICROSITE-URILE SUNT DATE INSPRE UTILIZARE „ASA CUM SE PREZINTA”. SC HORACE MEDIA SRL  PRIN PREZENTA RENUNTA LA ORICE SI TOATE REPREZENTARILE, GARANTIILE SI CONDITIILE, FIE EXPRES FIE IN MOD IMPLICIT, INCLUZAND, FARA A SE LIMITA LA, INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR, IMPOSIBILITATEA LANSARII PE PIATA A PRODUSELOR / SERVICIILOR CU UN ANUME SCOP.
 

8. Limitarea raspunderii

IN NICI UN CAZ NU VA FI SC HORACE MEDIA SRL  FACUTA RESPONSABILA PENTRU ORICE DAUNA APARUTA IN MOD INDIRECT, ACCIDENTAL, SPECIAL SAU IN CONSECINTA INCHEIERII ACESTURI ACORD.
 

9. Monitorizare

SC HORACE MEDIA SRL  are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-urilor si a Microsite-urilor tot timpul, incluzand forumuri, mesaje personale numit in continuare ca parte a SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de SC HORACE MEDIA SRL , si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat. Fara a limita urmatoarele, SC HORACE MEDIA SRL  isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care SC HORACE MEDIA SRL , la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.
 

10. Intimitate

Userul este de acord ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de SC HORACE MEDIA SRL  care colectiv poate fi numit „Comunitate” este public si nu privat, si deci continutul Userului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia. SC HORACE MEDIA SRL  nu controleaza sau aproba continutul, mesajele sau alte informatii gasite in Comunitate si deci SC HORACE MEDIA SRL  renunta la orice fel de responsabilitate privint Comunitatile si alte actiuni care rezulta din participarea Utilizatorului in orice Comunitate, incluzand orice material provocator sau ilegal. In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. Daca in particular exista pagini de Internet care permit comunicarea de materiale in SITE si vor fi tratate de SC HORACE MEDIA SRL  ca materiale confidentiale, acest lucru va fi mentionat pe acele pagini. Prin postarea comentariilor, mesajelor sau a oricarei alte informatii pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri, Utilizatorul ii acorda SC HORACE MEDIA SRL  dreptul sa foloseasca aceste informatii pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare. Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul document de Termeni si Conditii.

11. Acordarea Licentei

Prin postarea informatiei pe SITE sau pe Microsite-uri, Userul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. SC HORACE MEDIA SRL  va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. SC HORACE MEDIA SRL  va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.

12. Terminarea acordului

SC HORACE MEDIA SRL  poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, SC HORACE MEDIA SRL  are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care SC HORACE MEDIA SRL  considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord. Prevederile sectiunilor 2,4,5,6,7,10 si 11 vor ramane valabile si dupa terminarea acestui Acord.
 

13. Marci inregistrate

SC HORACE MEDIA SRL  si www.antiefractie.ro sunt marci. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate SC HORACE MEDIA SRL . Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE sunt proprietatea SC HORACE MEDIA SRL .
 

14. Continut de tip „Third-Party”

SC HORACE MEDIA SRL , in mod similar cu un provider de servicii de internet, este un distribuitor (si nu un publisher) a continutului pus la dispozitie de terte persone si de Utilizatori. SC HORACE MEDIA SRL  nu are mai mult control editorial asupra acestui continut decat o librarie sau o biblioteca sau un stand de ziare. Orice opinie, sfat, declaratie, serviciu, oferta, sau alte informatii puse la dispozitie de terte persone, incluzand alti utilizatori le apartin.
 
In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu SC HORACE MEDIA SRL . SC HORACE MEDIA SRL  nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe www.antiefractie.ro de catre altcineva decat un angajat www.antiefractie.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi SC HORACE MEDIA SRL  responsabila pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.
Daca nu aveti permisiunea scrisa din parteaSC HORACE MEDIA SRL nu aveti voie sa postati nici un hyperlink catre alt site.
 

15. Legea care guverneaza acordul

Acest Contract se completeaza cu prevederile legislatiei în vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori .
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

II. Acord comercial

Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor personale, va rugam sa vizitati Acordul Nostru de confidentialitate. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice produs. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie produsul pentru livrare, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura livrarea produsului.
 

1. Returnarea produselor

In cazul in care Userul care a cumparat un produs doreste sa renunte la cumparare poate sa  o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile lucratoare de la primirea produsului in scris (prin email la office@astra.com.ro). SC HORACE MEDIA SRL  va returna Utilizatorului banii care corespund valorii produsului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii.Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate în întregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este în conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. În cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati în termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.
 

2. Termeni aditionali si conditii pentru toate produsele puse la dispozitie SC HORACE MEDIA SRL

 
Toate produsele intra sub incidenta termenilor si conditiilor prezente aici in acfestii termeni sau conditii.
 
Prin accesarea www.antiefractie.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati SC HORACE MEDIA SRL  si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune  in legatura cu un produs sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie.
 
Tel: 031-425 68 83
Tel: 0729 308 090 / 0729 308 032 / 0729 308 031
Fax: 031-425 68 84
Email: office@astra.com.ro