IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Optati pentru servicii de calitate superioara

Descoperiti serviciile noastre de asistenta si consultanta, transport, instalare, service garanţie şi postgaranţie, intervenţii în regim de urgenţă, relocări de camere de tezaur şi seifuri, înlocuiri pe durata intervenţiilor, demolări şi dezafectări camere de tezaur etc.
 

Servicii de asistenta si consultanta

Gratie experientei acumulate in decursul anilor, specialistii nostri va stau la dispozitie in alegerea celei mai potrivite solutii, care sa corespunda tuturor asteptarilor dvs. 
In plus, oricare ar fi necesitatile dvs. va suntem alaturi, cu recomandari si sfaturi utile, pe tot parcursul desfasurarii proiectului. 
 

Servicii de transport 

Bazandu-ne pe avantajul de a avea acoperire la nivel national, asiguram distributia, instalarea si interventiile pe intreg teritoriul tarii. Astfel, indiferent de locul in care va aflati, sau unde doriti sa beneficiati de aceste servicii, alegeti cu incredere serviciile pe care vi le oferim si eliminati impedimentele legate de distanta.
 


Servicii de asamblare, instalare, montaj  

Pentru a vă putea bucura cât mai curând de avantajele produselor achizitionate, va oferim servicii de asamblare, instalare si montaj la cele mai bune standarde de calitate. Dispunem de echipe tehnice calificate in acest domeniu si avand raspunderea lucrului bine realizat. In acest fel:
· scapati de grijile legate de asamblare si instalare
· aveți certitudinea că produsele sunt corect asamblate și instalate
· economisiti un timp pretios.
 

Mentenanţă, reparaţii, intervenţii de urgenţă

Promptitudine si profesionalism sunt reperele ce recomanda specialistii firmei noastre atunci cand definim serviciile pe care le prestam. Cu o traditie de peste 20 ani , va oferim servicii complete de mentenanta, reparatii sau interventii de urgenta.
Mai mult chiar, Astra Sisteme Integrate va asigura și servicii de mentenanță, pe întreg teritoriul țării, atât pentru propriile produse comercializate, cât și pentru cele pe care le dețineți deja, cumpărate de la alți producători.
 

Inchiriere seifuri

Aveti nevoie urgent de un seif pe o perioadă determinata si nu doriti sa achizitionati unul? Pentru orice eveniment, expozitie, etc. avem seiful potrivit, care va scapa de griji fara sa fiti nevoit a realiza o investitie importanta in acest scop. In plus, il aducem direct la locul in care veti avea nevoie.
 

Personalizare seifuri

Daca doriti un seif unic, expertii nostri va personalizeaza seiful dupa dorintele dumneavoastra.
Orice cerinta speciala ati avea in legatura cu produsele de securitate, iar noi nu ne-am gandit inca la ea, va invitam cu incredere sa ne contactati pe adresa office@astra.com.ro , sau la unul din numerele 031 425 68 83, 0729 30 80 90.
Va asiguram ca toate parerile si sugestiile transmise ne sunt deosebit de utile pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor pe care vi le oferim.