Seif rezistent la foc FRS 30 | LFS 60P 60 de minute

1.943,00 RON (TVA inclus)
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 3500 RON
Tip inchidere seif: cheie + 0 RON
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

FRS 30: Seif antifoc compact pentru documente și obiecte mici

FRS 30 este un seif antifoc compact ideal pentru protejarea documentelor și obiectelor mici de la incendii. Cu o capacitate de 15 de litri și o greutate de 31 kg, acest seif este ușor de mutat și poate fi amplasat în spații restrânse.

Seif rezistent la foc FRS 30 cu specificatii tehnice de inalta calitate, creat pentru a proteja obiecte importante si documente in cazul unui incendiu. Acest seif este proiectat pentru a fi durabil, sigur si convenabil pentru utilizatorii sai, oferind caracteristici si beneficii suplimentare.

Antifoc si constructie rezistenta la incendii

Seiful este construit pentru a fi rezistent la incendii, oferind protectie timp de 30 de minute, conform standardelor EN 15659. Corpul si usa seifului sunt fabricate din doua pereti sudati, intre care se afla un beton rezistent la foc. Aceasta constructie speciala a seifului ajuta la mentinerea temperaturii interioare a seifului, oferind protectie impotriva temperaturilor ridicate din timpul unui incendiu.

Caracteristici de siguranta suplimentare

Seiful este dotat cu bolturi mortice, localizate pe partea cu balamale, pentru a oferi o siguranta suplimentara. Grosimea peretelui seifului este de 50 mm, iar usa are o grosime de 95 mm, ambele fiind concepute pentru a oferi o protectie sporita impotriva efractiei.

Functionalitate convenabila

Seiful vine echipat cu o tavita sau o sertar culisant, pentru a usura organizarea si accesul la obiectele stocate in seif. De asemenea, seiful poate fi ancorat in podea, pentru a oferi o fixare sigura.

Design atractiv

Seiful are un design elegant si modern, cu o finisare in pulbere electrostatica, aplicata la toate laturile, inclusiv la baza. Finisajul este rezistent la zgarieturi, conferindu-i un aspect de calitate pe toata durata vietii sale. Seiful este disponibil in culori atractive, precum RAL 7035 (gri deschis) sau RAL 7024 (grafit).

Dimensiuni si configuratie

Cu dimensiunile exterioare de 296 mm inaltime, 430 mm latime si 365 mm adancime, seiful FRS 30 poate fi usor integrat in orice spatiu. In interior, seiful are dimensiunile de 188 mm inaltime, 326 mm latime si 236 mm adancime, cu o capacitate de 15 litri. Seiful vine cu o tavita, ceea ce ofera o organizare mai usoara a obiectelor depozitate.

In concluzie, seiful rezistent la foc FRS 30 este un seif durabil, sigur si convenabil pentru a proteja documente si obiecte valoroase in cazul unui incendiu. Conceput pentru a oferi protectie impotriva incendiilor si efracțiilor, acesta este o alegere excelenta pentru orice utilizator care doreste sa isi protejeze bunurile de valoare.

Specificatii tehnice ale seifului rezistent la foc FRS 30

Specificatii Tehnice Seif FRS 30
Antifoc FRS 30, EN 15659
Configuratie 1 tavita
Capacitate 15 litri
Greutate 31 kg
Dimensiuni exterioare (H x L x A) 296 mm x 430 mm x 365 mm
Dimensiuni interioare (H x L x A) 188 mm x 326 mm x 236 mm
Constructie Doua pereti sudati intre care se afla beton rezistent la foc
Grosime perete 50 mm
Grosime usa 95 mm
Inchidere Trimitere cu bolturi pe partea balamalei
Accesorii Tavita extractibila
Ancorare Pentru ancorarea pe podea
Culoare RAL 7035 (gri deschis), disponibil si in RAL 7024 (gri grafit)

Detalii

Greutate
31 kg
Brand
Dimensiuni exterioare
Inaltime (mm)
296 mm
Latime (mm)
430 mm
Adancime (mm)
365 mm
Dimensiuni interioare
Inaltime la interior (mm)
188 mm
Latime la interior (mm)
326 mm
Adancime la interior (mm)
236 mm
Configuratie seif
Greutate seif
31 kg
Volum seif
15 litri
Rafturi
1 tavita
Antifoc
Antifoc 60 min, EN 15659
Catalog

Catalog seifuri rezistente la foc - Seria FRS

Certificari

Seif certificat antifoc 60 minute LFS 60P

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review