Seif rezistent la foc FC 4 | LFS 60P 60 minute

7.623,00 RON (TVA inclus)
Tip inchidere seif: cheie + 0 RON
Transport GRATUIT la 3500 RON
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Seif antifoc FC4

Acest seif antifoc are o capacitate de stocare de 44,6 litri și este conceput pentru a proteja documentele, fișierele și alte obiecte valoroase împotriva incendiilor și a altor pericole. Construcția din oțel solid și sistemul de blocare electronică asigură protecția împotriva intrărilor neautorizate, iar interiorul seifului are rafturi ajustabile pentru o organizare eficientă a obiectelor valoroase.

Capacitatea si configuratia seifului

Seiful rezistent la foc FC 4 este conceput cu o capacitate de 4 sertare, fiecare cu o capacitate de incarcare de pana la 50 kg, astfel incat utilizatorii sa poata depozita o cantitate semnificativa de documente, valori sau alte obiecte importante. Sertarele sunt ajustabile pentru fisiere A4 si Foolscap, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de flexibilitate si sa isi organizeze documentele in mod convenabil.

Dimensiunile exterioare si interioare ale seifului

Seiful are dimensiuni exterioare de 1500 mm inaltime, 545 mm latime si 653 mm adancime. Dimensiunile interioare ale sertarelor sunt de 250 mm inaltime, 390 mm latime si 500 mm adancime. Acesta este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un seif cu dimensiuni generoase si care isi doresc sa depoziteze diferite tipuri de documente sau obiecte de valoare.

Rezistenta la foc

Seiful este rezistent la foc timp de 60 de minute conform standardului EN 15659, cu antifoc LFS 60P. Acesta este o proprietate esentiala pentru utilizatorii care doresc sa-si protejeze documentele sau obiectele de valoare in cazul unui incendiu.

Construit pentru durabilitate

Seiful este construit din materiale durabile si rezistente pentru a oferi o protectie solida si de durata. Este prevazut cu o vopsea electrostatica aplicata pe toate laturile, inclusiv pe partea de jos, care este rezistenta la zgarieturi si ofera un aspect calitativ pe durata intregii sale vieti. Fiecare sertar este prevazut cu sistem de blocare individuala, care permite utilizatorului sa lase unul sau mai multe sertare deblocate in timp ce blocarea generala este activa.

Sisteme de securitate

Seiful este echipat cu un sistem de inchidere centralizat, cu o cheie de securitate sau o inchidere electronica. Acesta este important pentru utilizatorii care doresc sa protejeze documentele sau obiectele de valoare impotriva accesului neautorizat.

Dispozitive de siguranta

Seiful este prevazut cu dispozitive de siguranta suplimentare pentru a asigura o protectie solida si fiabila. Acesta are un dispozitiv anti-ramblement, care previne rasturnarea accidentala a seifului in timpul utilizarii. Manerele si suportii de etichete sunt acoperiti cu cauciuc pentru o atingere moale si pentru a preveni deteriorarea cauzata de socuri.

Culori disponibile

Seiful este disponibil in culorile RAL 7035 (gri deschis) si RAL 7024 (gri grafit). 

Specificațiile tehnice ale seifului rezistent la foc FC 4:

Specificații Tehnice Descriere
Dimensiuni exterioare (Î x L x A) 1500 x 545 x 653 mm
Dimensiuni interioare (Î x L x A) 250 x 390 x 500 mm
Configuratie seif 4 sertare
Capacitate sertar 50 kg
Capacitate de stocare Dosare A4 si Foolscap
Finisaj Acoperire electrostatica cu pulbere aplicata pe toate suprafetele inclusiv pe partea inferioara; finisaj rezistent la zgarieturi
Incuietoare Sistem individual de incuiere a sertarelor, posibilitatea de a lasa unul sau mai multe sertare neincuiate cu blocare in pozitia inchis
Sistem de incuiere Inchidere centralizata cu cheie de securitate sau inchidere digitala; posibilitatea de instalare a incuietorilor mecanici sau cu combinatie
Antifoc 60 minute conform EN 15659, clasa LFS 60P
Greutate 210 kg
Material manere si etichetare Plastice cauciucate, cu suprafata moale la atingere
Disponibil in culorile RAL 7035 (gri deschis) si RAL 7024 (gri grafit)

Detalii

Greutate
210 kg
Brand
Dimensiuni exterioare
Inaltime (mm)
1500 mm
Latime (mm)
545 mm
Adancime (mm)
653 mm
Dimensiuni interioare
Inaltime la interior (mm)
250 mm
Latime la interior (mm)
390 mm
Adancime la interior (mm)
500 mm
Configuratie seif
Greutate seif
210 kg
Rafturi
4 sertare
Antifoc
Antifoc 60 min, EN 15659
Catalog

Catalog seifuri rezistente la foc - Seria FC

Certificari

Seif certificat antifoc 60 minute LFS 60P

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review