Seif rezistent la foc FC 3 | LFS 60P 60 minute

6.322,00 RON (TVA inclus)
Tip inchidere seif: cheie + 0 RON
Transport GRATUIT la 3500 RON
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Seif antifoc FC3

Acest seif antifoc are o capacitate de stocare de 31,5 litri și este conceput pentru protejarea documentelor, fișierelor și altor obiecte valoroase împotriva incendiilor și a altor pericole. Are un sistem de blocare electronic și o construcție din oțel solid pentru a oferi protecție împotriva intrărilor neautorizate.

Prezentarea seifului rezistent la foc din seria FC 3:

Seiful din seria FC 3 este un seif rezistent la foc cu o capacitate de rezistență la foc de o oră, conform standardului EN 15659, fiind ideal pentru a vă proteja documentele și valorile de foc. Seiful este construit din materiale de calitate superioară și vine cu numeroase caracteristici de siguranță și securitate.

Rezistență la foc:

Acest seif are o capacitate de rezistență la foc de o oră, conform standardului EN 15659. Acesta este fabricat din materiale rezistente la foc, oferind astfel o protecție ridicată împotriva incendiilor.

Capacitatea sertarelor:

Fiecare sertar al seifului FC 3 are o capacitate de încărcare de 50 kg și este reglabil pentru fișiere A4 și Foolscap. Fiecare sertar are propriul sistem de blocare individual, permițând utilizatorului să lase unul sau mai multe sertare deblocate cu ajutorul sistemului de blocare cu cheie.

Sistemul de blocare:

Fiecare seif este echipat cu un sistem de blocare centralizat de înaltă securitate cu cheie sau digital. Sertarele suplimentare pot fi instalate cu sisteme de blocare cu cheie, digitale sau mecanice, iar sistemul de blocare cu cheie este fabricat în Germania (Euro Locks).

Design și finisaj:

Seiful FC 3 este acoperit cu un strat de vopsea electrostatică pe toate laturile, inclusiv pe partea de jos, oferind o protecție ridicată împotriva zgârieturilor și asigurând un aspect de calitate pe întreaga durată de viață. Mânerele și suporturile pentru etichete sunt din plastic acoperit cu cauciuc, oferind un aspect placut la atingere. Seiful este disponibil în culorile RAL 7035 (gri deschis) și RAL 7024 (gri grafit).

Dimensiuni:

Seiful FC 3 are dimensiuni exterioare de 1163 mm înălțime, 545 mm lățime și 653 mm adâncime. Dimensiunile interioare sunt de 250 mm înălțime, 390 mm lățime și 500 mm adâncime. Greutatea seifului este de 150 kg.

Rafturi:

Seiful vine cu 3 sertare reglabile, oferind suficient spațiu pentru depozitarea documentelor și valorilor.

Anti-tilt:

Seiful este prevăzut cu un dispozitiv anti-răsturnare, care previne răsturnarea accidentală a seifului, asigurând astfel o siguranță ridicată a acestuia.

În concluzie, seiful din seria FC 3 este un seif rezistent la foc cu o capacitate de rezistență la foc de o oră, cu caracteristici de siguranță și securitate ridicate și cu un design de calitate, oferind protecție și siguranta.

Specificațiile tehnice ale seifului rezistent la foc din seria FC 3:

Specificație Valoare
Rezistență la foc 1 oră LFS 60P conform EN 15659
Capacitate sertare 50 kg
Sertare reglabile pentru fișiere A4 și Foolscap
Finisaj Acoperire electrostatică cu pulbere pe toate părțile, inclusiv pe partea inferioară. Finisajul este rezistent la zgârieturi, oferind un aspect de calitate pe durata întregii vieți.
Blocare sertare individuală Utilizatorul poate lăsa unul sau mai multe sertare neîncuiate cu ajutorul sistemului de blocare prin apăsare a butonului în poziția blocată.
Sistem de închidere central Toate dulapurile de depozitare sunt echipate cu o cheie centrală de securitate ridicată sau cu un sistem de blocare digital prin apăsare a butonului. Sertare suplimentare pot fi instalate cu sisteme de blocare prin cheie, digitale sau combinații mecanice. Blocarea cheii este fabricată în Germania (Euro Locks).
Dispozitiv anti-răsturnare Previne răsturnarea sertarelor în timpul utilizării.
Mâner și suporturi pentru etichete Mânerul și suporturile pentru etichete sunt din plastic acoperit cu cauciuc (atingere moale).
Culoare RAL 7035 (gri deschis), de asemenea disponibil în RAL 7024 (gri grafit).
Dimensiuni exterioare (H x L x A) 1163 mm x 545 mm x 653 mm
Dimensiuni interioare (H x L x A) 250 mm x 390 mm x 500 mm
Greutate 150 kg
Configurație 3 sertare

Detalii

Greutate
150 kg
Brand
Dimensiuni exterioare
Inaltime (mm)
1163 mm
Latime (mm)
545 mm
Adancime (mm)
653 mm
Dimensiuni interioare
Inaltime la interior (mm)
250 mm
Latime la interior (mm)
390 mm
Adancime la interior (mm)
500 mm
Configuratie seif
Greutate seif
150 kg
Rafturi
3 sertare
Antifoc
Antifoc 60 min, EN 15659
Catalog

Catalog seifuri rezistente la foc - Seria FC

Certificari

Seif certificat antifoc 60 minute LFS 60P

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review